Varför handla sexleksaker på internet?

Är du en av dem som använder sexleksaker? Handlar du dina sexleksaker i butik? I sådant fall bör du i alla fall överväga att handla på nätet istället. Är du nyfiken på sexleksaker och undrar hur och var du bäst köper dina sexleksaker? Återigen blir internet rekommendationen.

Sexleksaker på nätet kostar mindre

Att handla dina sexleksaker online låter dig först och främst spara pengar. Det finns en ganska stor konkurrens mellan näthandlarna som erbjuder sexleksaker, till skillnad från de ”vanliga” butikerna där det knappast finns någon konkurrens att tala om. Om vi inte snackar storstäder så finns det oftast max 1 butik i hela stan som säljer sexleksaker, ibland kanske två, men någon konkurrens kan vi inte tala om. Dessutom så slipper näthandlare dyra lokalhyror. Trots allt kan man driva en webbutik antingen från ens eget hem, eller från en lagerlokal en bra bit utanför storstädernas trängsel. Man behöver ju inte ligga i lägen där kunderna har lätt för att hitta en – en lagerlokal i skogarna utanför Örkelljunga fungerar lika bra som en flärdig location i Stureplans närhet. Lagerlokalen är dock många gånger billigare.

Slipp pinsamheten – handla anonymt

Köper du sexleksaker online slipper du också en annan aspekt som många finner pinsam – nämligen att gå in i den där butiken som säljer sexleksakerna. Även om den anställda sett allt mellan himmel och jord och inte kommer bry sig ett jota även om du köper butikens största dildo eller en läderpiska så kommer du själv känna pinsamhet och obehagskänslor, det är trots allt en helt främmande person som du behöver blotta dina fantasier för. Och vill du verkligen ta risken att din granne stöter på dig i trapphuset och råkar se den där piskan i din väska:..?

Genom att handla på internet slipper du detta. Dina sexleksaker levereras till dig i små och diskreta paket som antingen går direkt till din brevlåda eller som du kan hämta ut på din lokala butik som lämnar ut paket. Ingen kommer veta att det handlar om sexleksaker – paketet går inte att skilja från ett paket som till exempel innehåller hemelektronik.

Detta är de huvudsakliga anledningarna till att köpa dina sexleksaker över internet – det är billigare och det är anonymt!

2 Dec 2013