När du söker trafikskola i höllviken

trafikskola

Om du är intresserad i att ta ditt körkort i Höviken, då kan Mårtenssons vara ett bra val för dig. Mårtenssons är en trafikskola höllviken, och företaget erbjuder både grund och intensivkurser om allt inom bil, motorcykel, moped och taxiutbildningar, samt lektioner för elever som vill ta sitt slädkörkort. Det är en körskola som accepterar alla åldrar, och företaget har ett starkt team med runt 50 lärare och 12 kontorister, och 35 övnings bilar som kör längst gatorna.

Mårtenssons erbjuder sina elever alla viktiga kurser in motorcykel och bilkörning. Detta inkluderar körning, teori och online kurser. De har även kurser som är fokuserade på riskerna såsom halkning, trötthet och andra faktorer som kan vara farliga i trafiken, samt hantledarutbildningar som är tillgängliga för elever som vill lära sig att köra på ett säkrare och mer miljövänligt sätt. Deras kurs "Nollkoll - Fullkoll på trafiken" finns också tillgänglig för kunder som vill fokusera mer på frågor om alkohol och droger inom trafiken.

Som övnings bilar, använder sig Mårtenssons av Audi A3 samt BMW motorcyklar till deras körutbildningar. De har även mer avancerade bilar (Mercedes CLS) som ett mer extremt alternativ, och detta finns tillgängligt för elever som vill prova i slutet av sin utbildning.

Om du är intresserad i deras körskola, så erbjuder Mårtenssons massor av olika säsongs-paket och andra erbjudanden under året. Via deras e-handel så kan man också beställa paket, böcker till teorilektioner, bokning eller avbokning av tider för framtida körlektioner. Det är viktigt att veta att en avbokning måste göras minst en helgdag innan kursen börjar. Samma sak gäller även för riskutbildningarna, till skillnad från en vanlig körlektion, så måste de avbokas inom två helgdagar. Alla Prislistor till deras kurser finns tillgängliga på deras webbsida, förutom till Eco Aware och taxiutbildningarna.

Mårtenssons är medlem i STR (Sveriges Trafikskolor Riksförbund), och trafikskolan har även kontor i Malmö, Trelleborg, Vellinge, Landskrona, Helsingborg och Lund. Deras koncept strävar efter att överträffa alla deras kunders förväntningar. Detta gör de genom att garantera bra resultat och professionellt bemötande från alla av deras personal, och de anpassar deras kurser till både kundens behov och ekonomi.

24 Nov 2015