Driver du ett förlag? Läs då detta!

Om du är en av alla de många individer som driver ett mindre förlag har vi goda nyheter för dig. Vi har nämligen nyss fått reda på om en sida som vänder sig just till er, nämligen Svenska Förlagstryck - de jobbar uteslutande mot förlag, egenutgivare, företag och Print On Demand-förlag och deras mål är att maximalt pressa ner priserna för tryck.

Just priset för tryck är ju annars det som står för huvuddelen av kostnaden när det kommer till att ge ut en bok, i alla fall om man är ett litet förlag eller en egenutgivare sm gör det mesta av arbetet själv. Då är det bra med en större organisation som Svenska Förlagstryck som har kontakter med en rad olika tryckerier och kan sköta förhandlingen åt dig. Du kan fokusera på att driva ditt förlag, medan de kan fokusera på att få fram ett så bra pris som möjligt åt dig.

På grund av att Svenska Förlagstryck vet om väldigt många tryckerier kan de alltså pressa priserna väldigt mycket. Vissa tryckerier kanske är billigare på att trycka digitaltryck, andra på offset, vissa har bra priser på danskt band, andra är riktigt billiga på inbundna böcker - och det är just detta som Svenska Förlagstryck tar hand om, de förmedlar den absolut billigaste och bästa tryckerilösningen just för din konkreta situation.

13 Nov 2014