Unika tips vid köp av väggdekor

DekorationNär du ska köpa väggdekor så finns det några saker som är bra att ha med i bagaget, kunskap kan man aldrig få för lite av för en lyckad affär. Alla butiker med unika erbjudanden är inte bra även fast det verkar så. Att alla försöker efterlikna de stora butikerna är heller inte heller ovanligt med tanke på dagens konkurrens. Nedan kommer tips till dig som har planer på att köpa väggdekorationer.

1. Kolla alltid så att företaget är registrerat för F-skatt dvsa att företaget bedriver näringsverksamhet. Flertalet företag gör inte detta inom branschen. Du kollar enkelt upp företaget genom att söka på ”bolagsinformation”.

2. Fraktalternativen brukar vara diffusa, kolla hur lång leveranstid du har, är det mer än två veckor ska du helst undvika att köpa från detta bolag. Risken att leveransen försenas är hög då butiker med långa leveranstider inte har något på lager och måste beställa hem vid varje unik beställning, detta innebär för dig om deras leevrantör strular så måste du vänta ännu längre. Kolla alltid att du betalar under 49 kr i frakt.

3. Kontrollera vilket material väggdekoren är gjorda av. Är det av billigt material eller är det bra material är svårt att veta. Väggdekor med material PVC-vinyl (80micron) är rekommendard.

4. Undvik extra avgifter genom att kontrollera om du exempelvis väljer faktura som betalningsmetod. Det är alltid lika överraskande att få extra avgifter bara för att man väljer fakturaköp.

Att alltid läsa köpvillkoren grundligt är rekommenderat. Även fast det kan vara jobbigt och ta tid. Många webbutiker har frågor och svar väldigt förenklar på sin webshop så är det något du undrar över kontakta vald butik innan köp.

15 Oct 2012