Tre spännande märken för barnkläder

barnkläderDet kommer fler och fler spännande klädmärken för barn och många av dem är svenska. I det här inlägget vill vi nämna några som vi tycker är mest spännande just nu. Klädmärken för barn blir mer och mer medvetna miljömässigt och har ekologisk profil på sina barnkläder med omtanke om barnets känsliga hud och miljön. Vi tycker att Geggamoja, ebbe kids och danska Ej sikke lej är de som sticker ut bland alla klädmärken. De har alla gemensamt att de har en stark miljöprofil och gör väldigt snygga, trendiga och hållbara barnkläder.

Medvetna barnkläder

Malmöföretaget ebbe kids startades 2008 och då i syfte att göra barnkläder i enkel men modemedveten design. Kläderna från ebbe kids kan enkelt matchas med varandra och görs i färger som både kan användas av tjejer och killar. Geggamoja är ett Stockholmbaserat klädföretag som producerar kläder som är lite tuffa men också väldigt sköna att bära. Alla deras kläder är miljöcertifierade och man använder ekologisk bomull i plaggen. Tanken hos Geggamoja är att kläderna ska kunna användas både på dagis och på fest. Ej Sikke Lej grundades i Danmark 2004 och deras kläder är starkt influerade av det glada 70-talet med stora härliga mönster i färgglada färger. Även deras produktion är miljömedveten och de arbetar med ekologisk bomull. Deras ledord är funktionalitet, hållbarhet och komfort.

Handla barnkläder på nätet

Det är enkelt att handla barnkläder på nätet idag, och det skapar större möjligheter för alla att kunna handla av sitt favoritmärke och kanske upptäcka nya märken trots att man inte har butiken på sin ort. Idag finns ett enormt utbud av kläder på nätet och i stort sett alla klädmärken har nätbutiker där du enkelt kan shoppa dina favoritplagg och få dem hemskickade för att pröva. Så testa gärna att handla barnkläder på nätet istället för att behöva åka till butiker och stressa runt för att hitta det du letar efter.

Tips: På http://barnklader-pa-natet.com/ kan du hitta barnkläder från flera olika nätbutiker.

27 Jun 2012