Tre anledningar till att köpa linser på internet

Att köpa linser på internet blir allt vanligare. I denna artikel ger vi dig tre bra anledningar till att handla dina linser på nätet istället för i en butik.

1) Priset

Genom att handla dina linser online kan du spara väldigt mycket pengar. En nätbutik har lägre omkostnader än en fysisk butik, vilket innebär att de kan pressa priserna nedåt. Dessutom finns det stor konkurrens mellan näthandlare som säljer just linser, vilket gör att priserna pressas ännu mer. Det går alltså att hitta väldigt billiga linser på internet.

2) Urvalet

En fysisk butik har alltid ett urval som är begränsat på grund av butikens ytor, och dessutom ska linserna samsas med glasögon, solglasögon och en mängd tillbehör såsom glasögonfodral. Optikern har också ofta avtal med en eller ett par leverantörer. På internet finns inga sådana begränsningar utan du kan alltid hitta just de linser som du söker.

3) Enkelheten

Du slipper anpassa dina planer efter öppettiderna, du behöver inte lämna ditt hem – det är bara att göra en beställning online så levereras linserna direkt till din dörr. Alltså är det mycket smidigare att köpa linser över nätet än hos optikern!

7 Sep 2013