Skraplotter på internet

SkraplottsvinstVisste du att man nuförtiden kan köpa skraplotter på internet? Jo, utvecklingen har faktiskt gått så långt att skraplotter ej längre är ett nöje som man kan få genom att gå till kiosken och köpa några lotter – det går alldeles utmärkt att istället klicka sig fram via webben och att skrapa på nätet. De sajter som erbjuder skraplotter online brukar också ha utrustat sitt program med en riktig animerad skrapa (alltså en sådan plasttriangel som man brukar använda för att skrapa lotterna med) och tillhörande ljud – allt för att förstärk känslan då du skrapar lotter på nätet. Som sagt så finns en rad olika aktörer (statliga Svenska Spel erbjuder förresten också trisslotter online) och det bästa sättet är att kolla efter sidor som jämför olika spelsajter, till exempel hittar du en bra lista på skraplotter hos internet-bingo.se, där du även kan hitta olika recensioner av bingosajter och andra spelsidor. Glöm inte att kolla efter bonuserbjudanden – på nätet kan du faktiskt ofta få gratis bonuspengar eller gratisspel vid din första insättning, det är inte helt ovanligt att spelsidan matchar din insats med 100% - så om du sätter in 1000 kronor kan du faktiskt få upp till 2000 att spela för!

Detta är en av de stora fördelarna med att skrapa lotter online, du får faktiskt mer skrap för pengarna. I Sverige får ju inte andra aktörer än Svenska Spel sälja skraplotter, vilket gör att det inte finns någon konkurrens. På nätet finns dock en rad olika sidor som säljer skraplotter vilket gör att kampen om spelarna blir hårdare, vilket i sin tur leder till att du som spelare får bättre villkor.

Detsamma gäller återbetalingsgraden, alltså hur står procent av insatsen som spelbolaget delar ut i vinster till spelarna. När det kommer till skraplotter som Svenska Spel erbjuder kan faktiskt återbetalningen vara så låg som 50%, medan den online är sällan lägre än 80%. Förenklat betyder det att för varje hundralapp som du satsar hos Svenska Spel jämfört med en onlinesida så förlorar du hela 30 kronor eller mer! Så om du gillar skraplotter, testa gärna skraplotter på internet istället. Vem vet, storvinsten kanske väntar på dig online och inte på spelkiosken...

14 Nov 2013