Säkerhetsdörren, en investering som håller i många år

Varför ska man nöja sig med mindre när det finns alternativ som ger mer. När man ska göra ett större inköp så tittar man gärna på priset först. Om man istället tänker på vad man får för pengarna så kan man på allvar börja med att jämföra en produkt med en annan.

Så här gjorde vi när vi skulle byta vår gamla ytterdörr till huset till en ny säkerhetsdörr klass 4. Först tog vi reda på vilka leverantörer som fanns på marknaden genom att söka på nätet, och via företagens egna sidor och andra oberoende sidor så blev det kvar en handfull seriösa tillverkare. När det gällde design, säkerhet och kvalitet så var det en som stack ut lite extra.

Torterolo & Re visade sig vara den leverantör som passade oss bäst. För det första så kunde de designa den nya dörren så att den såg likadan ut som den gamla. Sedan ville vi behålla ljusinsläppet men ändå inte göra avkall på säkerheten. Och det lyckades de med.

En ytterdörr som blir utsatt för väder och vind behöver ha ett ytskikt som står pall många år och det var ju det som vår gamla dörr inte gjorde. Man kan också välja olika ytor på dörrens in och utsida efter tycke och smak. Dessutom tar de hand om hela processen med att montera och forsla bort den gamla dörren till en färdig installation.

Det hela gjordes på ett par timmar av deras professionella installatörer som är certifierade och utbildade på deras produkter. Så nu känner vi oss säkra både när vi är hemma eller bortresta och varje gång som man går ut eller in igenom dörren så slås man av hur snygg den är. Och inte minst är vi nöjda med investeringen vi gjorde som kommer att hålla i många år.

27 Dec 2013