Lediga lokaler i Lund och Helsingborg

Lokaler i Lund

KontorslokalEfterfrågan på lediga lokaler i Lund är stor. Lund är en ljuvlig stad i Skåne, med lång och stolt historia som ett av Sveriges främsta lärosäten. Lund ligger en kvarts tågresa från Malmö och en halvtimmes tågresa från Helsingborg - båda intressanta, skånska kuststäder. Gator, butiker och lokaler i Lund är välhållna och på många sätt charmerande och att folk kommer och går gör staden till en mycket intressant plats för affärer.

Alla de bästa lokalerna i Lund går åt som smör i solsken, så vill man ha tag på en trevlig lokal här så gör man helt klart smart i att gå via en etablerad lokalförmedlare - som Relier Öresund.

Lokaler i Helsingborg

Helsingborg är grannstad till Lund, och även här finns en efterfrågan på lediga lokaler, om än kanske inte i samma utsträckning. Helsingborg är en charmig stad med nära till Danmark, samt kringliggande små semesterparadis. Som gammal industristad finns det gott om industrilokaler i Helsingborg, men här finns också kontor, butiker och lager.

Relier Öresund fixar bästa lokalerna

Med Relier Öresunds hjälp blir letandet efter en ledig lokal i Lund eller i Helsingborg betydligt enklare. Relier Öresund arbetar med hela Skåneområdet där Malmö och Helsingborg är utgångspunkterna med varsitt kontor. Besök relier.se eller kontakta något av Reliers kontor för att diskutera fram en plan för att du ska få tag på den lokal du behöver - helt utan kostnad.

Relier Öresund kan man kontakta antingen i Helsingborg eller i Malmö:

  • Malmökontorets adress: Gråbrödersgatan 2, 211 21, Malmö
  • Malmökontorets telefonnummer: 040-30 75 00
  • Malmökontorets e-mailadress: malmo@relier.se
  • Helsingborgskontorets adress: Bergavägen 1A, 256 44 Helsingborg
  • Helsingborgskontorets telefonnummer: 042-14 80 00
  • Helsingborgskontorets e-mailadress: helsingborg@relier.se
  • Officiell hemsida: www.relier.se

Relier AB har funnits i fyra år, men är en sammanslagning av redan etablerade förmedlingsföretag i Sverige. Fusionen bestod av toppskiktet av fastighetsfömedlare och på rekordsnabb tid blev Reblier AB en av Sveriges mest effektiva fastighetsförmedlare. För den som behöver hjälp att hitta lediga lokaler är Reliers tjänster helt gratis. Man har allt att vinna och inget att förlora.

20 Oct 2013