Kan man köpa Adrian Hammond-jackor i Västerås?

Jacka från Adrian HammondAdrian Hammond är ett relativt nytt märke på modehimlen, det är ett svenskt företag som såg dagens ljus 2008 men som snabbt vuxit i popularitet, dels på grund av deras unika och lite råa design, dels på grund av att kläderna de tillverkar håller bra kvalitet. Dock är det inte ett av de allra största märkena, vilket gör att det inte alltid är helt enkelt att hitta butiker som har det inne, särskilt om man bor i en lite mindre stad.

Jag själv bor i Västerås och jag fick frågan av en kvinnlig bekant för ett par dagar sedan - går det att köpa Adrian Hammond-jackor i Västerås?

Det var faktiskt en knivig fråga, den enda Adrian Hammond-jackan jag haft i min ägo köpte jag i Stockholm, det var en dryg och riktigt äcklig höstdag och jag var i behov av en kraftigare jacka, hade en timme kvar tills mitt tåg hem, så jag gled runt i affärerna... och då såg jag den perfekta jackan, som passade perfekt också. Vad kan man säga mer än att tur att det hade varit löning tre dagar innan...

Men åter till min vänninas fråga, kunde man köpa Adrian Hammond jackor Västerås? Jag hade faktiskt ingen aning. Men jag ville ju verka som kunnig om min egen hemstad, så jag gjorde en hel del efterforskning och till slut hittade jag en sida som passade utmärkt, eftersom den gjorde något så simpelt men unikt som att lista alla klädbutiker i en konkret stad, sorterbara efter märke och klädtyp.

Efter att jag hittat denna sida (Xtrendo.com) tog det mig alltså bara någon minut att få fram den infon som min vännina sökt. Svaret var väldigt enkelt, och korrekt, Adrian Hammond jackor i Västerås fanns på Jeansbutiken (Stora gatan 17) och Kennedies (Krankroksgatan 17)! Rekommenderar denna sökmotor varmt ifall ni söker ett konkret klädmärke i en konkret stad.

22 Jun 2014