Gymtillbehör billigare tack vare Butiksjakt

proteindrinkFör en tid sedan skulle jag fylla på lagret av kosttillskott. Bestämde mig för att kolla lite prisjämförelsesajter, och av en slump hittade jag in på en sida som hette Butiksjakt som listar olika rabattkoder. Där på butiksjakt.se hittade jag en superkampanj för Gymvaruhuset, fri frakt och 5% rabatt på hela sortimentet.

Priserna på Gymvaruhuset var redan lägre än i butiker, och när jag därtill fick rabatt så sparade jag i slutändan flera hundralappar. Sedan dess har jag alltid kollat in Butiksjakt innan jag handlat på nätet, hittills har jag alltid fått rabatter på Gymvaruhuset och andra bra kampanjerbjudanden, och jag har även lyckats handla billigare parfymer till flickan genom Nordicfeel, samt fått ta del av flera andra erbjudanden.

Butiksjakt är en i mitt tycke oumbärlig sida – utan att göra något får jag olika rabatter till välsorterade nätbutiker, något som gör att jag kan spara stora slantar. Handlar ju online ett par gånger i månaden, så om jag kan spara ett par hundralappar på mina inköp blir det utslaget över ett år flera tusen, och med tanke på att jag bara behöver ägna någon halv minut av min tid då och då så blir ju timlönen oerhört hög om man nu kan säga så.

Sammantaget är jag oerhört nöjd med Butiksjakt, en sak som jag dock saknar på sidan är att sortera alla erbjudanden i alfabetisk ordning. Som det är nu kan det vara svårt att hitta nya butiker som man inte har stenkoll på – visst kan man söka efter kategorier, men en listfunktion skulle göra sajten helt perfekt. Men det är också det enda klagomålet – inom allt annat är Butiksjakt en överlägsen hemsida!

3 Jul 2013