Faktureringsprogram för hemmabruk

Bra faktureringsprogramDet kan vara svårt att hitta ett faktureringsprogram för hemmabruk, alltså ett faktureringsprogram som passar väl för dig som har en liten firma eller är egenföretagare och som gör lite affärer vid sidan om din huvudsakliga sysselsättning, det kan till exempel handla om att sälja egenstickade vantar eller ha någon form av abonnemangstjänst på en receptsida... Ja, det kan ju vara allt mellan himmel och jord.

Hur som helst, du vill förmodligen ha ett faktureringsprogram som är relativt enkelt och som du snabbt kan komma igång med. Du vill förmodligen inte behöva spendera dagar på att lära dig programmet. Sedan vill du förmodligen att fakturorna ska se snygga ut, så att det inte känns pinsamt att skicka fakturorna till dina kunder. Att kunna skicka fakturorna via mejl direkt från faktureringsprogrammet är också i princip ett måste nuförtiden.

Ett mycket bra faktureringsprogram för hemmabruk är Faktura24 (www.faktura24.se) - det är ett snabbt, smidigt och billigt faktureringsprogram som fungerar alldeles utmärkt för dig som behöver använda det för hemmabruk. Det går att registrera sig och börja använda det på ett par minuter, att skapa och skicka ens första faktura går helt problemfritt.

Alla ens fakturor, liksom kunder och varor, sparas i lättöverskådliga register. Och om du erbjuder tjänster med ROT/RUT-avdrag har programmet automatiskt stöd för detta. Dessutom kan du testa programmet i 30 dagar gratis - så du slipper köpa grisen i säcken. Så om du söker ett bra faktureringsprogram för hemmabruk - pröva Faktura24!

18 Dec 2012