Drömmer du om din egen bok?

Har du precis som så många andra drömmar om att ge ut din egen bok? Det är ej längre en omöjlighet, modern teknik gör det enkelt att göra en egen bok. Förr i tiden innebar egen bok höga tryckkostnader, eftersom offsettryck lönar sig först från flera hundra exemplar (typ 300+) så skenade lätt kostnaderna iväg. Numera kan dock vem som helst göra sin egen bok.

Tack vare digitaltryck och print on demand har du alla möjligheter att göra din egen bok billigt, snabbt och effektivt.

För dig som vill göra din egen bok finns Vulkan - Nordens största utgivare av böcker. Du laddar upp ditt manus och väljer antal exemplar så är saken gjord. Det är inte svårare än så.

Vulkan är också bra för dig som inte har gjort en egen bok förut, då de erbjuder en rad kringtjänster också. Du kan få hjälp med korrekturläsning och formgivning, och än viktigare - med marknadsföring och distribution. Du kan till exempel gratis sälja dina böcker även i Vulkans webbutik. Och du kan också få hjälp med pliktexemplar och andra formaliteter.

Så om du har ett manus färdigt men har ingen aning om hur du kan omvandla det till en egen bok - nu vet du och kan sätta igång direkt. Vad väntar du på? Gör din egen bok redan idag!

25 May 2014