Anlita en Städfirma i Stockholm

Många vill att deras hem ska vara välstädat och organiserat hela tiden men ofta räcker inte tiden till. Man snabbstädar på helgen för att hinna med att göra andra saker med känner samtidigt kanske dåligt samvete över att man inte hinner med sitt hem. Lösningen kan vara att anlita oss som din städfirma i Stockholm. Vi utför flera olika varianter av städningar för både privatpersoner och åt företag.

Vad gör vi?

Vi på Städenergi är ett städföretag som städar allt från kontor till hem i Stockholm. Vi utför bland annat:

  • Hemstädning
  • Flyttstädning
  • Storstädning
  • Golvvård
  • Kontorsstädning
  • Fönsterputsning
  • Trappstädning

Vare sig du vill ha städning bokad varje vecka eller anlita oss för större projekt så som flyttstädning eller en storstädning så kan vi erbjuda dig flexibla lösningar och även skräddarsy din städning. Vi erbjuder dig att medverka till vad som ska städas och med vår erfarenhet av städning så garanterar vi att du blir nöjd.

Smarta lösningar

Vi har olika sorters beskrivningar och checklistor vi följer när vi utför våra städningar. Detta för att säkerställa att städningen går till på ett korrekt sätt. Vi erbjuder även en unik lösning där du kan följa hur städningen gått till och hur lång tid den tar. Vi använder oss av systemet Avista time som innebär att vår städpersonal checkar in med hjälp av sin arbetstelefon och en etikett som sitter ute hos kund. När städningen är klar så checkar personalen ut samt registrerar vad som är gjort. Du får direkt ett mail om vad som blev städat och hur lång tid det tog. Du kan även beställa tillägg att få det i form av sms.

Hör av dig till oss

Vi kan hjälpa dig med allt från din från storstädning i Stockholm till abonnemang på hemstädning så kontakta oss om du vill veta mer om vad vi kan erbjuda dig för tjänster. Du når oss enkelt via telefon, mail eller via vår hemsida storstädningsstockholm.info.

21 Jun 2014